Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی، گفت: تعمیرات منازل آسیب دیده تا پایان این ماه به اتمام می‌رسد و بخشی از عملیات اجرایی بازسازی هم قبل از بارش برف آغاز شده بود و ادامه آن پس از عید ۹۹ ادامه می‌یابد که تا حدود تیرماه منازل بازسازی شده و تحویل می‌شود. ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۶ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حافظ باباپور در نشست خبری با خبرنگاران، با بیان اینکه بنیاد مسکن در بالای 20 خانوار طرح هادی اجرا می‌کند اظهار داشت: طرح هادی در 50 درصد روستاهای آذربایجان شرقی اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بنیاد مسکن مامور  صدور سند اراضی و املاک در روستاها وشهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت آذربایجان شرقی شده است، گفت: تاکنون 217 هزار جلد سند روستایی و 26 هزار جلد سند شهری صادر شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی، در ادامه، از افزایش سهمیه ارائه قیر رایگان و آسفالت ریزی معابر اصلی روستایی خبر داد و اظهار داشت: در چهار سال اخیر 2 برابر 36 سال گذشته قیر رایگان در اختیار روستاها قرار گرفته و در سال گذشته هم 1 میلیون و 450 هزار متر مربع آسفالت ریزی معابر روستایی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه از سال 85 تا 95 بیش از 84 هزار واحد روستایی اضافه شده است، خاطر نشان کرد: این واقعیت، نشان دهنده مهاجرت معکوس به روستاها است که روند مثبت ارزیابی می شود لذا باید مقاوم سازی منازل روستایی جدی گرفته شود.

کمک بلاعوض برای تکمیل واحدهای احداث‌ شده بعد از زلزله پرداخت می‌شودنشریات ترکیه در یک نگاه| صهیونیسم٬‌ ویروس قرن/ کلیچدار اوغلو: 39 میلیارد دلار مالیات زلزله را کجا بردید؟

باباپور، مقام سازی مسکن روستایی را از اولویت‌های بنیاد مسکن دانست و ابراز داشت: در حال حاضر 152 هزار واحد مسکونی روستایی مقاوم سازی شده و یا در حال مقاوم سازی است که معادل 52 درصد خانه های روستایی است و این رقم بیش از میانگین کشوری است.

وی اضافه کرد: با تسهیلات 5 درصد، 40 میلیون تومان وام برای مقاوم سازی در اختیار روستاییان قرار می‌گیرد، بنابراین مردم از این تسهیلات استفاده کنند تا صدمات حوادث آینده به حداقل برسد چراکه چه بخواهیم چه نخواهیم کشور ما درمعرض حوادث طبیعی است و باید برای کاهش صدمات و لطمات، به مقاوم سازی خانه‌های روستایی اقدام کنیم که بر اساس تجربه، در زلزله میانه مقاوم سازی باعث کاهش شدید تلفات بود.

باباپور در ادامه از افتتاح و یا آغاز عملیات اجرایی چندین پروژه با اعتبار 678 میلیارد تومانی در دهه فجر خبر داد و گفت: پروژه‌های مقاوم سازی مسکن روستایی، صدور سند مالکیت روستایی و شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت، طرح هادی روستایی و آسفالت معابر روستایی از جمله این پروژه‌ها برای دهه فجر است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در زلزله 17 آبان امسال، شهرهای میانه و سراب و 110 روستا تحت تاثیر زلزله قرار گرفتند، افزود: در برآورد اولیه 3000 واحد با تخریب 70 تا 100 درصد نیاز به بازسازی داشت و 2000 واحد هم نیازمند تعمیرات بود که 1700 واحد مسکونی آواربرداری شده است و بقیه آواربرداری‌ها به درخواست ساکنان روستا به بعد از زمستان موکول شد.

وی با ابراز خرسندی از اینکه بالای 70 درصد از مردم در روستاهای زلزله زده میانه از تسهیلات مقاوم سازی و بازسازی مسکن روستایی استفاده کرده بودند و باعث کاهش شدید تلفات مالی و جانی شد، گفت: باید این تجربه را همواره نصب العین قرار داده و برای مقاوم سازی مساکن روستایی جدی تر اقدام کنیم.

باباپور آخرین وضعیت بازسازی مناطق زلزله زده میانه را تشریح کرد و ابراز داشت: تاکنون 11500 عقد قرارداد برای احداث واحدهای دامی و مسکونی و معیشتی صورت گرفته تا تسهیلات کم بهره در اختیار زلزله زدگان قرار گیرد. ضمن اینکه سیمان رایگان در اختیار مردم قرار می‌گیرد و صدور پروانه، نظارت، نقشه کشی و... هم رایگان است.

وی با تاکید بر اینکه پدیده چادر نشینی در هفته های اول زلزله جمع آوری شد و آنچه باقی مانده بود، صرفا انباری‌های مردم بود که لوازم خود را نگهداری می‌کردند که آنها هم جمع آوری شدند که شبهه چادرنشینی پیش نیاید چراکه همه زلزله زدگان که در منازل تخریبی بودند، یا اتاقک دارند یا کانکس دارند و یا اجاره نشین هستند. 

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی، خاطرنشان کرد: تعمیرات منازل آسیب دیده تا پایان این ماه به اتمام می‌رسد و بخشی از عملیات اجرایی بازسازی هم قبل از بارش برف آغاز شده بود و ادامه آن پس از عید 99 ادامه می‌یابد که تا حدود تیرماه منازل بازسازی شده به صورت کامل به اتمام برسد.

انتهای پیام /111/ ع

R7887/P1494/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازی مسکن روستایی مدیرکل بنیاد مسکن عملیات اجرایی آذربایجان شرقی زلزله زدگان مقاوم سازی سازی شده طرح هادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۰۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۳۵ هزار پلاک‌ آبی هوشمند در منطقه ۵ اصفهان

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان با اشاره به نصب ۳۵ هزار پلاک‌ آبی هوشمند در سطح این منطقه گفت: برای اجرای طرح نصب پلاک‌های هوشمند منازل مسکونی در سطح منطقه ۵ بیش از ۵۵ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

حسین کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به نصب پلاک‌های هوشمند بر منازل مسکونی منطقه ۵ اصفهان اظهار کرد: این طرح که با همت معاونت برنامه‌ریزی و با همکاری سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان به‌صورت هماهنگ در سطح شهر اصفهان در حال اجرا است، به محدوده منطقه ۵ وارد شده است و مجریان آن در حال نصب پلاک‌های منازل و واحدهای تجاری این منطقه هستند، پلاک‌های آبی هوشمند شامل کد پستی و کد شناسایی هستند.

وی با اشاره به اینکه از طریق بارکدهای روی پلاک‌های آبی هوشمند، اطلاعات عمومی ملک قابل بازخوانی است، افزود: این امر می‌تواند به ارائه خدماتی همچون اطلاعات و مشخصات مکان‌مند ملک، کمک بسیاری کند. این خدمت برای راهنمایی مسیر، مکان‌یابی و ارائه خدمت باکیفیت‌تر نهادها و سازمان‌های خدمت‌رسان به شهروندان کمک می‌کند.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان تصریح کرد: اجرای این طرح از خیابان نظر در محله جلفا آغاز و هم‌اکنون ۳۵ هزار پلاک در منطقه نصب شده است.

کارگر بیان کرد: اجرای طرح نصب پلاک‌های هوشمند منازل مسکونی تا پایان خرداد ۱۴۰۳ در منطقه ۵ ادامه خواهد داشت و همه منازل و مکان‌های تجاری منطقه دارای پلاک آبی هوشمند خواهند شد.

وی با بیان اینکه برای اجرای طرح نصب پلاک‌های هوشمند منازل مسکونی در سطح منطقه ۵ بیش از ۵۵ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است، اضافه کرد: طی اجرای این طرح، حدود ٥٠ هزار واحد مسکونی و تجاری در این منطقه دارای پلاک هوشمند می‌شوند و از خدمات آن بهره‌مند خواهند شد.

کد خبر 750965

دیگر خبرها

  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • نصب ۳۵ هزار پلاک‌ آبی هوشمند در منطقه ۵ اصفهان
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی