Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب آذربایجان شرقی، آخرین روند بازسازی مساکن زلزله‌زدگان را تشریح کرد.

حافظ باباپور در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه زمین لرزه‌ی آبان ماه سال گذشته دو شهرستان سراب و میانه را تحت تاثیر قرار داد، گفت: حدود 3500 واحد خسارت‌های جزیی دیده بودند که خوشبختانه تا بهمن ماه سال قبل، بازسازی و تعمیر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: حدود 3000 واحد متاثر از زلزله هم نیاز به بازسازی صد درصدی و احداث مجدد داشتند که 2000 واحد از آن‌ها در شهرستان میانه و 1000 واحد نیز در شهرستان سراب قرار دارد.

وی با اشاره به آخرین روند عملیات عمرانی بازسازی واحدهای آسیب دیده از زلزله، اظهار کرد: پی کنی به طور کامل و 100 درصدی، آلماتوربندی و قالب بندی بیش از 95 درصد، پی‎سازی حدود 95 درصد و پوشش سقف حدود 78 درصد انجام و اسکلت حدود 2701 واحد نصب شده است.

باباپور از تکمیل 1200 واحد خبر داد و گفت: درب و پنجره‌های این واحدها هم به طور کامل نصب شده و مالکان ساکن این خانه‎ها هستند؛ روند بازسازی با وجود برخی عواملی که تاثیر منفی داشتند، خوب است؛ طولانی بودن فصل سرما، شیوع ویروس کرونا و افزایش قیمت مصالح ساختمانی باعث شد تا روند بازسازی تا حدودی به کندی پیش رود و زلزله‌زدگان و متضرران برای دریافت تسهیلات و پیگیری پرونده‎شان مراجعه نکنند.

وی، همزمانی فصل کاری کشاورزان را از دیگر علل کند پیش رفتن روند بازسازی عنوان کرد و افزود: با وجود تمامی مشکلات،  امیدواریم تا فرا رسیدن سالگرد زمین لرزه‌ بتوانیم بازسازی و احداث تمامی واحدها را به پایان برسانیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مجموع تسهیلات بلاعوض مصوب هیات وزیران و پرداختی به مردم برابر 92 میلیارد تومان است، اظهار کرد: 46 میلیارد تومان از این میزان، در مرحله‎ی اول و سال گذشته ابلاغ و بین مردم توزیع شد، در مرحله‎ی دوم نیز نیمی از مبلغ باقیمانده برابر با 23 میلیارد تومان ابلاغ و حدود 15 ملیارد تومان از آن در بین مردم توزیع شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب آذربایجان شرقی در خاتمه متذکر شد: پیگیر هستیم تا مابقی مبلغ نیز طی روزهای آینده توسط دولت ابلاغ و بین مردم توزیع شود، در مجموع سهم هر خانوار 10 میلیون تومان وام بلاعوض بود.

 بر اساس این گزارش؛ در بامداد ۱۷ آبان ۱۳۹۸ زمین لرزه ای ۵.۹ ریشتری برای ۱۵ ثانیه دو شهرستان میانه و سراب را لرزاند و موجب فوت پنج نفر و مصدومیت ۲۵۱ نفر شده و به تخریب کامل سه هزار خانه و ابنیه در این دو شهرستان منجر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زلزله زلزله آذربایجان شرقی میانه سراب بنیاد مسکن آذربایجان شرقی روند بازسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۹۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی

به گزارش قدس خراسان، سید علی اصغر جلالی موسوی اظهار کرد: متخصصان این نیروگاه با اتکا به دانش و تخصص خود، قطعات مورد نیاز واحدهای بخاری و گازی نیروگاه مشهد را برای حفظ پایداری تولید ساخت و یا بازسازی کرده‌اند که مجموع قطعات ساخت و بازسازی شده در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۲۰۰۰ قطعه رسیده است. 

مدیر امور تعمیرات مکانیک گفت: کارکنان اداره تجهیزات کمکی با ساخت و بازسازی قطعات و تجهیزات به‌ کار رفته در واحدهای بخاری اشکودا و الین، گازی BBC و آلستوم و واحد تصفیه آب نیروگاه، شامل ساخت دو عدد کولر روغن، ساخت قارمونی(اکسپنشن) آب خام، ساخت فیکسچر سنگ زنی روتور ژنراتور، ساخت پیچ پوسته توربین، ساخت انواع ساقه های والو، ساخت انواع سیلندر پیستون، ساخت رینگ های رابط آب خام، ساخت قطعات اکچویترها، اصلاح سایز یاتاقان های ژنراتور، اصلاح محل بوش شافت کلاپ، بازسازی حوضچه روغن ژنراتور، بازسازی انواع والو های سیکل، بازسازی والو های فشار قوی، بازسازی کلاپ ها، از نظر عملکرد مقدار باز شدن کلاپ که باعث افزایش راندمان پمپ های آب خام شد، بازسازی دیافراگم های توربین واحد اشکودا یک، ساخت کراس فایر تیوپ واحد آلستوم یک، بازسازی دفکتور، بازسازی سگمنت های ردیف های واحد آلستوم یک، و...نقشی مهم و حیاتی در تعمیرات و بهره‌برداری از واحدهای نیروگاه و حفظ آمادگی تولید داشته‌اند.
 
وی بیان کرد: نیروگاه مشهد با بیش از ۵۹ سال سابقه تولید برق، در طی سال های اخیر با رویکرد ساخت و بازسازی قطعات مختلف در داخل نیروگاه ، سعی در کاهش هزینه بهره برداری و حفظ پایداری تولید نیروگاه داشته است. 

جلالی موسوی تصریح کرد: صنعت نیروگاهی کشور در سال‌های اخیر با تکیه بر تلاش‌های بی‌وقفه متخصصان، کارشناسان و مدیران توانمند خود با وجود تحریم‌ها، هزینه‌های بالای تأمین قطعات و قیمت پایین خرید انرژی از نیروگاه‌ها، روندی پایدار و مستمر در تأمین انرژی الکتریکی و خدمت‌رسانی به مردم و تأمین برق مورد نیاز بخش‌های اقتصادی و تولیدی کشور داشته است و در این زمینه به موفقیت‌های بی‌نظیر و ارزشمندی دست یافته، که یکی از مهمترین آن‌ها بهره‌مندی از دانش متخصصان خود در زمینه ساخت قطعات مورد نیاز نیروگاهی بوده است. 

مدیر امور تعمیرات مکانیک افزود: نیروگاه مشهد با ۷ واحد تولیدی و توان نامی ۳۲۸ مگاوات تامین کننده بخش عمده برق‌مورد نیاز شهر مشهد و زائرین و مجاورین حرم ثامن الائمه حضرت رضا(ع) است.

دیگر خبرها

  • استخرهای شنا در آذربایجان شرقی نیازمند بازسازی اساسی هستند
  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • بارش برف بهاری در روستاهای شهرستان اسکو + فیلم
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • درخواست عشایر شهرستان اهر برای هموارسازی مسیر‌های ییلاقی
  • جلوه گری شکوفه‌های درختان گیلاس در جنگل فندقلو اهر + فیلم