Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حافظ باباپور،  امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۱۴ مهرماه روز روستاست که همه ساله تورهای رسانه‌ای برگزار می‌شد ولی امسال ترجیح دادیم تا به مناطق زلزله‌زده آمده و از نزدیک گزارش آخرین وضعیت را ارائه کنیم. 

وی با بیان اینکه شیوه کار بنیاد مسکن مورد تائید اکثر کارگزارها است، گفت: کارهای بنیاد مسکن منجر به بسیج همگانی می‌شود و ستادهای جهادی را ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل بنیاد مسکن استان با اشاره بر اینکه در زلزله سراب و میانه همکاران زیادی تلاش کردند و درون استانی حل کنیم، افزود: ستادهای درون استانی تشکیل شد زیرا ما نیروهای زیادی داریم که تجربه فعالیت در ستادهای زلزله بم را داشتند. 

وی افزود: در اوج شیوع کرونا هیچ ستادی تعطیل نشد و پاسخگوی مراجعه‌کننده بودند به طوریکه با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد و عدم ایجاد حاشیه تا به امروز موفق عمل شد. 

باباپور خاطرنشان کرد: از بانک‌ها تا همکاران و مسوولان استان دست به دست داده و در ایام اوج کرونا در روستاها حضور به هم رساندیم و با این کار همه جانبه جلو رفتیم. 


وی با تاکید بر اینکه بازسازی در میانه و سراب یک شیوه نوین بازسازی بود، تصریح کرد: مدیریت سریع و صحیح، اعطای وام‌های بلاعوض بعد از چند روز از زلزله منجر شد تا همه موضوعات به خوبی پیش رود. 

باباپور متذکر شد: بازسازی در میانه و سراب چیزی برای گفتن دارد و جزو بازسازی‌های بی‌نظیر بود. 

وی با بیان اینکه کل واحد تعمیری3 هزار و 500 واحد بود که پرونده آن در بهمن ماه سال گذشته بسته شد، افزود: 3 هزار واحد نیز تاکنون بازسازی شده است که ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند. 

باباپور ادامه داد: یک هزار و ۲۰۷ واحد تحویل داده شده است و مردم ساکن شده‌اند. 

وی به طولانی شدن زمستان و شیوع کرونا در سال گذشته اشاره کرد و گفت: افزایش قیمت تمام از جمله در مصالح ساختمانی و تداخل بازسازی با زمان فصل کاری کشاورزی  دلایلی از مشکلات پیش آمده در بازسازی مناطق زلزله‌زده بود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان ابراز داشت: ۱۳۵۱ جلد سند صادر شده است و ۴ هزار و ۹۰۰ طرح ویژه روستای آماده شده است که سرجمع ۵۶ میلیارد تومان پروژه به مناسبت روز روستا افتتاح خواهد شد. 

انتهای پیام/۶۰۰۲۷

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا زلزله آذربایجان شرقی بازسازی افزایش قیمت مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی خبرگزاری فارس فارس تبریز روستا سراب زمستان سرما میانه بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۱۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون میزان آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیب‌های زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانه‌های تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.

وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، ۵ شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.
زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

زاکانی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متأسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

کد خبر 6099457

دیگر خبرها

  • کدام مناطق بیشترین سهم از ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی را دارند؟
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • بازگشت سرما به این مناطق از امروز
  • بازگشت سرما به این مناطق از امروز | رگبار باران و رعد و برق در چندین استان | تهران هم بارانی می‌شود