Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدباقر هنربر در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با اشاره به اینکه به سالگرد زلزله میانه و سراب نزدیک می شویم، اظهار داشت: عمده مشکل در روند بازسازی مناطق زلزله زده نوسان قیمت مصالح ساختمانی است.

وی اظهار امیدواری کرد که براساس قول مساعدی که مسئولان کشوری بنیاد مسکن داده اند و با همکاری کلیه دستگاه ها و مردم این واحدهای مسکونی در سالگرد زلزله به پایان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با توجه به اینکه در فصل پاییز و در آستانه زمستان قرار داریم نیاز به اتخاذ تمهیدات پیشگیرانه و آمادگی لازم در برابر مخاطرات طبیعی احتمالی وجود دارد.

هنربر گفت: دستورالعمل های رییس سازمان مدیریت بحران کشور به دستگاه های متولی از جمله آب منطقه ای، اداره کل راهداری، راه و شهرسازی، هلال احمر و سایر دستگاه ها برای اجرای تمهیدات ویژه ابلاغ شده است.

وی افزود: با توجه به تاکیدات وزیر کشور و مدیریت ارشد استان در خصوص افزایش نفوذ بیمه و توسعه بیمه همگانی این موضوع را با جدیت پیگیر هستیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به ناهماهنگی بین دستگاهی در زمان واژگونی یا تصادف تانکرهای سوخت، گفت: پیش از این در هنگام بروز این حوادث نماینده های شرکت پخش فرآورده های نفتی در صحنه حاضر می شدند و به صورت تخصصی نوع مواد سوختی یا حلال را مشخص می کردند.

وی افزود: شرکت پخش فرآورده های نفتی اعلام کرده که در تشخیص چهار نوع سوخت نفت، بنزین، نفت گاز و نفت کوره می تواند به صورت تخصصی اظهار نظر کند ولی در مواردی که تانکرها حامل  محصولات پتروشیمی و پالایشگاه هستند نمی تواند اظهار نظر کند.

هنربر ادامه داد: برای این منظور ضروری است تیمی متشکل از کارشناسانی از شرکت پخش فراورده های نفتی، پالایش نفت و پتروشیمی و آتش نشانی برای شناسایی تخصصی محموله ها در محل حادثه حضور یابند تا اقدامات بعدی انجام شود.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی نیز گفت: در حدود ۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی روستایی در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۵۰ هزار واحد مسکونی مقاوم سازی شده است.

تقی کرمی افزود: واحدهای مسکونی روستایی که مقاوم سازی شده از طریق بنیاد مسکن و یا بانک های عامل دارای بیمه نامه هستند.

وی ادامه داد: اگر مقرر است به بحث بیمه منازل مسکونی ورود کنیم باید حداقل ۲۰۰ هزار واحد مسکونی بیمه شود.

انتهای پیام/60001

 

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت نفت مدیریت بحران آذربایجان شرقی زلزله وزیر کشور مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز زمستان پتروشیمی راه و شهرسازی روستا راهداری آب منطقه ای هلال احمر میانه سراب بیمه نفت کوره مقاوم سازی بنیاد مسکن تانکر سوخت فرآورده های نفتی مواد سوختی بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۹۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا دکتر محمدحسن بازیار رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، امروز در نشست خبری که در محل پژوهشگاه برگزار شد با بیان اینکه زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، از گذشته وجود داشته، گفت: اخیرا زمین لرزه‌های با بزرگی بیش از ۴ در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی رخ داد.

وی با اشاره به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران عنوان کرد: این دوره ابتدا ۱۲۰ سال، سپس ۱۵۰ سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، ۱۷۵ سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: در بم زلزله در جایی به وقوع پیوست که ۲ هزار سال زلزله در آن رخ نداده بود. از این رو زلزله یک پدیده پیچیده است که باید همه موارد آن مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی که توسط پژوهشگاه برگزار می‌شود، گفت:این کنفرانس  از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود. در این کنفرانس، ۲۱۱ مقاله به صورت شفاهی و ۲۰۴ مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محور‌های اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از ۱۵ کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهر‌های ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، ۱۶ کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

در ادامه عبدالرضا سروقدمقدم؛ عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به نهمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی گفت: ما مخاطرات زیادی از جمله فرونشست، آتش‌سوزی و سیل داریم و ازطرفی تعداد کشته‌ها در تصادفات رانندگی و آلودگی هوا از زلزله بیشتر است و سؤال اینجاست که چرا ما باید این مقدار به بحث زلزله توجه کنیم؟!

سروقدمقدم ادامه داد: امروز ملاک در رده‌بندی مخاطرات دنیا، تعداد کشته‌ها نیست، به عنوان مثال اگر تعداد کشته‌ها در سیل ممکن است زیاد باشد، اما کشور را به خاطر نمی‌اندازد! فقط دو حادثه وجود دارند که با ملاک جدید یعنی تا‌ب‌آوری، کشور را به هم بریزند که آن هم جنگ و زلزله است.

عضو هیئت علمی ژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس علمی، علاوه بر بحث درباره یافته‌های جدید علمی، برطرف کردن دغدغه مدیران شهری نیز است. شعار این کنفرانس «زلزله و کلان‌شهر‌ها با تمرکز بر تهران» است چراکه دغدغه مسئولان را در موضوع زلزله تهران کامل شاهد بودیم.

سروقدمقدم تصریح کرد: ایجاد یک اجماعی در این موضوع برای مدیران شهری از اهداف  این کنفرانس است.

وی با تاکید بر ارتقای تاب‌آوری کشور‌ها در برابر مخاطرات، اظهار کرد: بعد از زلزله بزرگ سرپل ذهاب کرمانشاه جامعه مهندسی به این نتیجه رسید که اگر ۴۰ درصد از آیین‌نامه‌ها را در ساخت سازه‌ها رعایت کنند، می‌توانند جلوی بسیاری از تلفات را بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • تخریب کامل ۳۸۹ واحد مسکونی و تجاری در آتش‌سوزی شفت
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود